Coaching

Verwerking

Na een behandeltraject begint pas het echte verwerken. Als je kanker hebt overleefd, is het namelijk nog niet uit je leven.

Er blijft in meer of mindere mate altijd een angst bestaan om weer ziek te worden.

Je sociale netwerk kan verandert zijn doordat er vrienden zijn weggevallen, de relatie met je partner is verandert, je lichaam is niet meer hetzelfde en soms kun je je oude werk niet meer oppakken.

Levensvragen

Dan komen er levensvragen naar boven zoals “wat wil ik met de rest van mijn leven, hoe kan ik mijn leven weer oppakken en invulling geven”.

Een veel gehoorde opmerking tijdens de ziekte is: “Als ik dit overleef ga ik alles anders doen”! Ineens beseft men dat je rot werken voor een hypotheek om in een groot huis te kunnen wonen niet meer zaligmakend is, of dat de relatie die je had met je partner eigenlijk al lang niet meer op liefde gebaseerd is.

Regie pakken

Tijdens de ziekte word je vaak geleefd door afspraken, diagnostische onderzoeken en behandelingen. Je hebt het gevoel geleefd te worden en de controle en regie over je leven kwijt te zijn geraakt.

LINKinZORG biedt coaching waardoor je leert te ontdekken wat je belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt. Hierdoor kun je de regie over je leven weer pakken en het leven leiden dat je wilt hebben!

Kijk voor meer informatie opĀ http://www.weerinregie.nl